close

Συχνές ερωτήσεις

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας απέναντί σας;
Οι υποχρεώσεις μας προς τους συμμετέχοντες ερωτώμενους καθορίζονται από την ελληνική νομοθεσία και τους κώδικες δεοντολογίας και επαγγελματικής πρακτικής του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Οργανισμού (ESOMAR) με τους οποίους είμαστε πλήρως συμμορφούμενοι. Στο πλαίσιο αλλά και πέραν αυτών διασφαλίζουμε τα ακόλουθα:
• Σεβόμαστε το χρόνο και τη συνεισφορά / συμμετοχή σας: σχεδιάζουμε τις έρευνες με τρόπο ώστε τα ερωτηματολόγια να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα και εφόσον είναι εφικτό σας δίνουμε την εναλλακτική να επιλέξετε εσείς την ημέρα και ώρα που θα ληφθεί η συνέντευξη με βάση το πρόγραμμά σας.
• Σας αντιμετωπίζουμε με σεβασμό: λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ώστε η εμπειρία από τη συμμετοχή σας στις έρευνές μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και εποικοδομητική για εσάς, σας προσεγγίζουμε επώνυμα δίνοντας σας στοιχεία για να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, είμαστε ειλικρινείς μαζί σας σε σχέση με το δικαίωμά σας να μην συμμετάσχετε στην έρευνα εφόσον δεν το επιθυμείτε, σας ενημερώνουμε για το χρόνο που θα σας απασχολήσουμε και διασφαλίζουμε, μέσω των διαδικασιών στρατολόγησης και εκπαίδευσης, πως οι συνεργάτες μας θα έχουν την ενδεικνυόμενη στάση και συμπεριφορά απέναντί σας
• Δίνουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας και ακούμε τις απόψεις σας: στο site της εταιρίας μας υπάρχουν δημοσιευμένες έρευνες που σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πιο συγκεκριμένη εικόνα για τις δραστηριότητές μας, σας δίνονται παράλληλα εναλλακτικοί τρόποι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, διασφαλίζουμε πως οι συνεργάτες μας που σας προσέγγισαν μπορούν να σας εξηγήσουν πώς επιλεχθήκατε για να πάρετε μέρος στην έρευνα, ποιο είναι το θέμα της έρευνας και πώς χρησιμοποιούνται τα αποτελέσματα και σας δίνουμε επίσης τη δυνατότητα να εκφράσετε την άποψή σας για την έρευνα στην οποία πήρατε μέρος.
• Τηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε ασφαλείς και εμπιστευτικές: αναγνωρίζουμε πως μοιράζεστε μαζί μας τις απόψεις σας και προσωπικά σας στοιχεία και για το λόγο αυτό τα χρησιμοποιούμε μόνο για στατιστικούς λόγους χωρίς να δημοσιοποιούμε κανένα στοιχείο που να επιτρέπει να αποκαλυφθεί η προσωπική σας ταυτότητα, η δική σας - του νοικοκυριού σας – της επιχείρησής σας, διασφαλίζουμε πως όλοι οι συνεργάτες μας γνωρίζουν και αποδέχονται τις υποχρεώσεις τους να διασφαλίζουν το απόρρητο των προσωπικών στοιχείων που τους δίνετε ενώ μέσω των τεχνικών και κτιριακών υποδομών μας τηρούμε ύψιστη ασφάλεια για τα στοιχεία που συλλέγουμε
Γιατί επικοινωνήσαμε μαζί σας;
Είμαστε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ερευνών στην Ελλάδα και κάθε χρόνο διεξάγουμε για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών, έρευνες μέσω από τις οποίες αποτυπώνονται οι καταναλωτικές τάσεις, οι προτιμήσεις και οι συνήθειες των Ελλήνων ως προς τη χρήση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.
Μέσω από τις έρευνες αυτές, τις οποίες στη Focus Bari σχεδιάζουμε με ευθύνη και επαγγελματισμό αλλά και με σεβασμό προς τους συμμετέχοντες ερωτώμενους, δίνουμε κατευθύνσεις στους πελάτες μας για τη δημιουργία ή τη βελτίωση των προϊόντων & υπηρεσιών που προσφέρουν, αποτελώντας ουσιαστικά έναν ενδιάμεσο κρίκο, μία γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των δύο μερών. Η έρευνα είναι ένας από τους τρόπους για να ακουστεί η άποψή σας!
Για να υλοποιήσουμε τις έρευνες αυτές επικοινωνούμε κάθε χρόνο με χιλιάδες διαφορετικά νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα, είτε τηλεφωνικά, είτε με επισκέψεις στα σπίτια, είτε μέσω internet, ζητώντας τη συμμετοχή των μελών τους η οποία είναι πάντα εθελοντική. Για όλες τις έρευνες που υλοποιούμε ακολουθούμε τους κώδικες δεοντολογίας και επαγγελματικής πρακτικής του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Οργανισμού (ESOMAR) συμμορφούμενοι πλήρως με αυτούς και ελεγχόμενοι σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις έρευνες που διεξάγει η εταιρία μας μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ενώ αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ειδικά σε σχέση με τις έρευνες μέσω internet μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.focusonline.gr
 • Συχνές ερωτήσεις για τις έρευνες

  Στη Focus Bari διεξάγουμε κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα ερευνών για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών. Μέσα από τις έρευνες αυτές αποτυπώνονται οι καταναλωτικές τάσεις, οι προτιμήσεις και οι συνήθειες των Ελλήνων ως προς τη χρήση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.
  Εδώ και στις αντίστοιχες σελίδες του site μας μπορείτε να βρείτε κάποιες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται σε σχέση με τις έρευνες μας. Εάν πάλι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
  Γιατί ζητάτε τόσα προσωπικά στοιχεία;
  Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους ζητάμε προσωπικά σας στοιχεία:
  • γενικά δημογραφικά χαρακτηριστικά (όπως π.χ. η ηλικία, το μορφωτικό επίπεδο, η περιοχή κατοικίας, ο αριθμός των μελών στο νοικοκυριό κλπ) μας βοηθούν να αναλύσουμε τα αποτελέσματα σε διαφορετικές δημογραφικές ομάδες και να βγάλουμε ανάλογα συμπεράσματα
  • προσωπικά σας στοιχεία (όπως για παράδειγμα το τηλέφωνό σας) επιτρέπουν να επιβεβαιώσουμε ότι η συνέντευξη είναι πραγματική και ότι όλες οι πληροφορίες καταγράφηκαν από τους ερευνητές σωστά (δείτε επίσης «γιατί στο τέλος της συνέντευξης μου ζητήθηκε το τηλέφωνό μου;»)
  Πώς μπορώ να ξέρω ότι οι πληροφορίες που θα δώσω θα είναι ασφαλείς;
  Στη Focus Bari αντιμετωπίζουμε το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων με πολλή σοβαρότητα. Όλοι όσοι εργάζονται σε εμάς είτε ως μόνιμοι υπάλληλοι είτε ως συνεργάτες οφείλουν να αποδεχτούν τους κώδικες δεοντολογίας και επαγγελματικής πρακτικής του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ) και του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Οργανισμού (ESOMAR).
  Οι ερευνητές μας θα σας ενημερώσουν για το θέμα της έρευνας και μπορείτε να είστε σίγουροι πως όλες οι πληροφορίες που θα δώσετε θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται χωριστά από τις απαντήσεις σας, ώστε κανείς να μην μπορεί να γνωρίζει τι απαντήσεις έχετε δώσει εσείς σαν άτομο. Οι πληροφορίες και οι απόψεις που θα εκφράσετε θα αθροιστούν μαζί με τις απαντήσεις όλων όσων συμμετείχαν στη συγκεκριμένη έρευνα και παρουσιάζονται με τη μορφή ποσοστών σε στατιστικούς πίνακες.
  Με την ολοκλήρωση των ελέγχων ποιότητας που απαιτείται να γίνονται, τα προσωπικά σας στοιχεία (δηλαδή το όνομα, η διεύθυνση και το τηλέφωνο) καταστρέφονται.
  Δείτε επίσης: “Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας απέναντί σας;”


  Έχετε το δικαίωμα να κάνετε συνεντεύξεις σε παιδιά;
  Για να πάρουμε συνέντευξη από παιδί ηλικίας κάτω των 15 ετών θα πρέπει πρώτα να έχουμε την έγκριση των γονέων / κηδεμόνων του. Σε περίπτωση που αυτοί δεν είναι στο σπίτι εκείνη των ώρα, οφείλουμε να έχουμε την έγκριση ατόμου ηλικίας 15 ετών και άνω που είναι μαζί με το παιδί. Οι απόψεις των νεαρών ηλικιών είναι πολύ σημαντικές για εμάς και ταυτόχρονα είναι δύσκολο να τις συλλέξουμε καθώς παιδιά αυτής της ηλικίας συχνά λείπουν από το σπίτι. Έτσι όταν έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε συνέντευξη από άτομο νεαρής ηλικίας – στα πλαίσια των όσων ορίζει ο Κώδικας Δεοντολογίας και Επαγγελματικής Πρακτικής – θα το επιδιώξουμε σύμφωνα με τα παραπάνω. Παράλληλα οφείλουμε να ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες σε σχέση με τη λήψη της συνέντευξης όπως περιγράφονται στην σχετική ιστοσελίδα της Esomar.
  Κατανοούμε πως ορισμένοι γονείς θεωρούν πως το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για παιδιά ηλικίας άνω των χρονών. Αν έχετε οποιονδήποτε ενδοιασμό σε σχέση με συνέντευξη που έγινε σε παιδί αυτής της ηλικίας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  Γιατί η συνέντευξη διήρκησε περισσότερη ώρα από αυτήν που με είχατε ενημερώσει;
  Η διάρκεια του ερωτηματολογίου είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ομαλή διεξαγωγή της συνέντευξης και γι’αυτό κατά τον σχεδιασμό των ερωτηματολογίων, προσπαθούμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τον χρόνο συμπλήρωσής τους. Όσο όμως και αν προσπαθούμε να υπολογίσουμε πριν την έναρξη μιας έρευνας τον χρόνο διεξαγωγής της, η τελική διάρκεια συλλογής των πληροφοριών εξαρτάται από τις συνήθειες ή τις εμπειρίες του κάθε ερωτωμένου (που διαφοροποιούν τον αριθμό των ερωτήσεων που πρέπει να γίνουν), την διαφορετικότητα που υπάρχει κατά την έκφραση των απόψεων αυτών αλλά και άλλες ενδεχομένως συγκυρίες.
  Γιατί ενώ είχα τη διάθεση να απαντήσω στην έρευνά σας τελικά δεν πήρα μέρος;
  Πολλές φορές οι έρευνες που κάνουμε έχουν κάποιους περιορισμούς είτε ως προς τα χαρακτηριστικά των ατόμων που θα πάρουν μέρος είτε ως προς το πλήθος των ατόμων που θα συμμετάσχουν με κοινά μεταξύ τους χαρακτηριστικά. Σας ευχαριστούμε για όλη την καλή διάθεση που είχατε να πάρετε μέρος στην έρευνά μας και ελπίζουμε στο μέλλον να δοθεί εκ νέου η ευκαιρία να πάρετε μέρος σε μία άλλη έρευνά μας, για την οποία η γνώμη σας θα είναι το ίδιο πολύτιμη για εμάς!
  Μπορώ να δω τα αποτελέσματα της έρευνας στην οποία πήρα μέρος;
  Πολύ συχνά ανεβάζουμε παρουσιάσεις από τις έρευνες μας τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο site μας. Δημοσιεύσεις γίνονται επίσης στον Τύπο είτε από εμάς είτε και από τους ίδιους τους πελάτες μας. Ωστόσο πολλές από τις έρευνες που διεξάγουμε δεν είναι προς δημοσίευση.
  Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για έρευνα στην οποία πήρατε μέρος μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας link με “επικοινωνήστε μαζί μας»
 • Συχνές ερωτήσεις ειδικά για τις τηλεφωνικές έρευνες

  Στη Focus Bari διεξάγουμε κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα ερευνών για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών. Μέσα από τις έρευνες αυτές αποτυπώνονται οι καταναλωτικές τάσεις, οι προτιμήσεις και οι συνήθειες των Ελλήνων ως προς τη χρήση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.
  Εδώ και στις αντίστοιχες σελίδες του site μας μπορείτε να βρείτε κάποιες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται σε σχέση με τις τηλεφωνικές έρευνες που διεξάγουμε. Εάν πάλι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
  Πού βρήκατε το τηλέφωνό μου?
  Στις περισσότερες έρευνες που γίνονται μέσω τηλεφώνου οι τηλεφωνικοί αριθμοί που καλούμε είναι αριθμοί που παράγονται τυχαία από μία μέθοδο που είναι γνωστή ως Random Digit Dialing. Σε έγκυρους γεωγραφικούς κωδικούς (π.χ. για την Θεσσαλονίκη 2310) συμπληρώνονται με τυχαίο τρόπο τα υπόλοιπα ψηφία ώστε να σχηματιστούν 10ψήφιοι αριθμοί. Για τους αριθμούς που σχηματίζονται δεν είναι σε εμάς τίποτα άλλο γνωστό πέρα από το σε ποια γεωγραφική περιοχή ανήκουν. Μπορεί να είναι τηλέφωνο κατοικίας, τηλέφωνο εργασιακού χώρου, fax ή αριθμός που δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή. Ακολουθούμε αυτή τη μέθοδο της τυχαίας επιλογής τηλεφωνικών αριθμών για να διασφαλίσουμε μία πραγματικά αντιπροσωπευτική κάτοψη των νοικοκυριών από όλες τις περιοχές που καλύπτει κάθε έρευνα.
  Γιατί με καλείτε ενώ έχω ζητήσει το τηλέφωνό μου να είναι απόρρητο?
  Βάσει Νόμου (3471/2006), δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία που έχει σκοπό την εμπορική προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών χωρίς να υπάρχει η συγκατάθεση του καλούμενου. Δεν υπάρχουν νομικές ή άλλες κανονιστικές ρυθμίσεις που να αφορούν τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η κλήση που σας έγινε από την εταιρία μας δεν είχε σκοπό την πώληση ή προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών και ως εκ τούτου δεν εμπίπτει στις παραπάνω διατάξεις. Αντίθετα, η κλήση έγινε με σκοπό να ζητήσουμε τη συμμετοχή σας σε κάποια έρευνα που διεξάγουμε η οποία για να είναι αντιπροσωπευτική πρέπει να εκφράζει τις απόψεις πολλών και διαφορετικών ανθρώπων. Γι’αυτό και καλούμε τυχαία σχηματιζόμενους αριθμούς (δείτε περισσότερα στο «πού βρήκατε το τηλέφωνό μου?») χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτοί είναι απόρρητοι.
  Είναι δικαίωμά σας ωστόσο να επιλέξετε να μην ξανακληθεί το τηλέφωνό σας από την εταιρία μας, και το σεβόμαστε απόλυτα. Σε περίπτωση που ισχύει αυτό σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας σχετικό μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας . Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 7238122 εργάσιμες ημέρες στο διάστημα 10.00-18.00. Δείτε επίσης «Με έχετε πάρει τηλέφωνο και δεν θέλω να με ξανακαλέσετε. Τι πρέπει να κάνω».
  Με έχετε πάρει τηλέφωνο και δεν θέλω να με ξανακαλέσετε. Τι πρέπει να κάνω?
  Η συμμετοχή σας στις έρευνες που κάνουμε είναι εθελοντική και έχετε κάθε δικαίωμα να αρνηθείτε να συμμετάσχετε ή/και να ζητήσετε να μην σας ξανακαλέσουμε. Και εμείς σεβόμαστε απόλυτα την επιθυμία σας αυτή. Εάν δεν θέλετε να σας ξανακαλέσουμε σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε συμπληρώνοντας σχετικό μήνυμα στη φόρμα επικοινωνίας. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 7238122 εργάσιμες ημέρες στο διάστημα 10.00-18.00. Εάν στείλετε ένα τέτοιο αίτημα να εξαιρέσουμε το τηλέφωνό σας από τις έρευνές μας, αυτό θα ικανοποιηθεί σε μία ή το αργότερο δύο εργάσιμες ημέρες.
  Με όποιον τρόπο και αν επικοινωνήσετε μαζί μας θα χρειαστεί να μας γνωστοποιήσετε το νούμερο τηλεφώνου που δεν θέλετε να ξανακαλέσουμε. Επειδή τα τηλέφωνα που καλούμε είναι τυχαία σχηματιζόμενα νούμερα (δείτε περισσότερα στο «πού βρήκατε το τηλέφωνό μου?») δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιό είναι το δικό σας τηλέφωνο αν δεν μας το δώσετε.
  Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας πως για να μπορούμε να εξαιρούμε το τηλέφωνό σας από όλες μας τις έρευνες θα πρέπει να το αποθηκεύσουμε σε μία βάση δεδομένων που περιλαμβάνει τηλέφωνα που δεν πρέπει να κληθούν. Με τη λίστα αυτή αντιπαραβάλουμε κάθε νέο δείγμα τυχαίων αριθμών που αντλούμε για μία έρευνα ώστε να εξαιρέσουμε όσα από αυτά της λίστας μπορεί να προκύψουν στο τυχαίο δείγμα. Αυτή η λίστα «Τηλέφωνα που δεν πρέπει να κληθούν» είναι προστατευμένη με κωδικό ασφαλείας, δεν δίνεται σε κανέναν τρίτο, δεν χρησιμοποιείται για κανέναν άλλο σκοπό εκτός από αυτόν που περιγράφηκε και δεν περιλαμβάνει καμία άλλη πληροφορία πέρα από τους αριθμούς των τηλεφώνων που δεν πρέπει να ξανακαλέσουμε.
  Για ποιο λόγο βρήκα τόσες κλήσεις στο τηλέφωνό μου από την εταιρία σας?
  Μία έρευνα για να είναι αντιπροσωπευτική πρέπει να καλύπτει πολλά και διαφορετικά νοικοκυριά, τόσο νοικοκυριά που τα μέλη τους είναι συνήθως στο σπίτι αλλά και εκείνα που τα μέλη τους συνήθως απουσιάζουν. Όταν καλούμε ένα τηλέφωνο και αυτό δεν απαντά, τότε το πρόγραμμα κλήσεων αυτόματα προγραμματίζει να ξανακαλέσει τον ίδιο αριθμό άλλη μέρα και ώρα και αυτό μπορεί να γίνει  από 5 έως και 14 φορές ανάλογα με την έρευνα. Με τον τρόπο αυτό αυξάνουμε τις πιθανότητες συμμετοχής στην έρευνα διαφορετικών ομάδων κοινού και μπορούμε να έχουμε πιο αντιπροσωπευτικά και σωστά αποτελέσματα.
 • Συχνές ερωτήσεις για τις έρευνες με προσωπικές συνεντεύξεις

  Στη Focus Bari διεξάγουμε κάθε χρόνο ένα ευρύ φάσμα ερευνών για λογαριασμό διαφόρων οργανισμών. Μέσα από τις έρευνες αυτές αποτυπώνονται οι καταναλωτικές τάσεις, οι προτιμήσεις και οι συνήθειες των Ελλήνων ως προς τη χρήση διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών.
  Κάποιος συνεργάτης μας μπορεί να σας χτύπησε την πόρτα στο σπίτι ή να σας προσέγγισε σε κάποιο κεντρικό σημείο, στο δρόμο, έξω από κάποιο κατάστημα ή σε άλλους χώρους και να σας ζήτησε τη συμμετοχή σας σε έρευνα που διεξάγουμε. Εδώ και στις αντίστοιχες σελίδες του site μας μπορείτε να βρείτε κάποιες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται σε σχέση με αυτές τις έρευνες. Εάν πάλι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
  Πώς με επιλέξατε για να πάρω μέρος στην έρευνά σας;
  Για μία έρευνα δεν μπορούμε να πάρουμε συνέντευξη από όλους, γι’αυτό και παίρνουμε συνέντευξη από έναν αριθμό διαφορετικών ατόμων, οι απόψεις των οποίων αντανακλούν τις απόψεις ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Συχνά επιλέγουμε τυχαία οικοδομικά τετράγωνα σε διάφορες περιοχές και οι ερευνητές μας εργάζονται σε αυτά ακολουθώντας ένα προκαθορισμένο δρομολόγιο και χτυπώντας πόρτες τη μία μετά την άλλη.  Η συμμετοχή σας σε όλες τις έρευνες είναι εθελοντική και αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι η επιτυχία κάθε έρευνας εξαρτάται άμεσα από την καλή θέληση των ανθρώπων από τους οποίους ζητάμε τη συμμετοχή τους. Εάν δεν θέλετε να πάρετε μέρος σε μία έρευνα – όπως έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε και εμείς το σεβόμαστε απολύτως – μπορείτε απλά  να το πείτε στον ερευνητή / συνεργάτη μας.  Εάν πάλι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες.
  Πώς μπορώ να ξέρω ότι αυτός που με προσεγγίζει είναι όντως ερευνητής σας;
  Όλοι οι ερευνητές της Focus Bari, όπως και όλοι οι ερευνητές των εταιριών έρευνας που είναι μέλη του Συλλόγου Εταιριών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς (ΣΕΔΕΑ),  οφείλουν να φορούν ειδική ταυτότητα στην οποία αναγράφεται το όνομά τους, το όνομα της εταιρίας και έχει τη φωτογραφία τους. Αν θέλετε να επιβεβαιώσετε ότι όντως πρόκειται για συνεργάτη της εταιρίας μας μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες εργάσιμες ημέρες στο διάστημα 10.00-18.00.
  Γιατί στο τέλος της συνέντευξης μου ζητήθηκε να δώσω το τηλέφωνό μου;
  Ζητάμε αυτές τις πληροφορίες ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε ότι οι ερευνητές μας έχουν καταγράψει τις απαντήσεις σας με ακρίβεια. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι λειτουργούν ως καλοί πρεσβευτές της Focus Bari. Τις επόμενες μέρες μετά τη συνέντευξη ενδέχεται να σας γίνει κλήση από τα γραφεία μας για να επιβεβαιώσετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνέντευξη.
customer-experience