close

Τους αρέσει να μιλούν για εμάς

Γιώργος Διαμαντόπουλος " Προσφέρει πάντοτε σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία "
Η συνεργασία μου με την Focus άρχισε με το ξεκίνημα της εταιρείας πριν από 25 χρόνια. Σε όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης, με εξαιρετική και αξιόπιστη πληροφόρηση, με αντικειμενική και διεισδύτική ερμηνεία, με ξεκάθαρο και γενναίο σχολιασμό. Χωρίς πλάγιες κουβέντες, χωρίς να στρογγυλεύει τα αποτελέσματα, προσφέρει πάντοτε σύγχρονα και καινοτόμα εργαλεία. Πολλοί την γνώρισαν σαν την εταιρία μέτρησης Μέσων, άλλοι σαν την εταιρία που ερευνά κοινωνικά θέματα και τάσεις. Κάποιοι άλλοι, οι περισσότεροι την ζήσαμε, σε άπειρες μετρήσεις για καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Πάντα με επαγγελματισμό και ενθουσιασμό για το καλύτερο.

Γιώργος Διαμαντόπουλος 
Founder & CEO Sponsorvalue
Γωγώ Διαμαντάκη " Το moto της ήταν πάντα «η Focus είναι οι άνθρωποί της» " Πέρασα στη Focus Bari 8 χρόνια! 8 χρόνια γεμάτα γνώσεις, εμπειρίες, δουλειά, δουλειά, δουλειά, άγχος, αλλά και πολύ αγάπη…
Το moto της ήταν πάντα «η Focus είναι οι άνθρωποί της» …
Το σημαντικότερο και πολυτιμότερο μάθημα που πήρα από εκεί ήταν να αγαπάω τη δουλειά μου!
Γιατί όταν αγαπάς την δουλειά σου, είσαι καλός σε αυτή …. Και στην FOCUS είστε απλά οι καλύτεροι!

Γωγώ Διαμαντάκη
Research & Pricing ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ
Έλενα Μποζώνη " Εργάζονται ακούραστα για να μας υποστηρίξουν "
Η Focus Bari είναι από τους βασικούς μας συνεργάτες στην έρευνα αγοράς και δουλεύουμε μαζί στενά εδώ και πολλά χρόνια. Οι άνθρωποί της, με την εμπειρία, την κατάρτιση και το πάθος για τη δουλειά τους εργάζονται ακούραστα για να μας υποστηρίξουν ακόμα και κάτω από εξαιρετικά στενά χρονικά περιθώρια, φέρνοντας εις πέρας ιδιαίτερα απαιτητικά ερευνητικά προγράμματα.

Έλενα Μποζώνη
Brand & Customer Insights Manager
Consumer Commercial
Vodafone
James Nass " Με την Focus πλάι σου, έχεις πάντα μία ξεκάθαρη τοποθέτηση και ένα ακριβές όραμα. "
"Καμία καλή απόφαση δεν πάρθηκε σε περιστρεφόμενη καρέκλα" General George S. Patton
Με την Focus πλάι σου, έχεις πάντα μία ξεκάθαρη τοποθέτηση και ένα ακριβές όραμα. Γιατί είναι οι καλύτεροι στο να προσδιορίζουν πού βρίσκεσαι και ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σου. Στην Ξένια και την ομάδα θέλω να πω: σας ευχαριστώ για το ξεκάθαρο Focus που μου έχετε δώσει. Ανυπομονώ για τα επόμενα 25 χρόνια!

James Nass,
CEO Lowe Athens Advertising
Αλβέρτος Ρεβάχ " Η Focus έχει αποτελέσει ένα από τα 3 βασικά συστατικά της επιτυχίας της εταιρείας μας "
«Πάντα πίστευα ότι η συνταγή για μια επιτυχημένη επιχείρηση έχει τα εξής 3 βασικά συστατικά: πολύ δουλειά, από άξιους ανθρώπους, καλές ιδέες, βασισμένες στην άποψη ευφάνταστων στελεχών, και σωστή ανάλυση και έρευνα των ιδεών, ώστε να ελέγχεται εάν αυτό που πιστεύουμε συμφωνεί με αυτά που θέλει ο καταναλωτής, από έναν καλό συνεργάτη.
Από το 1997, οπότε και ξεκίνησα την πορεία μου στην Άμβυξ, η Focus έχει αποτελέσει ένα από τα 3 βασικά συστατικά της επιτυχίας της εταιρείας μας. Είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης, που μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμα εργαλεία για να ελέγχουμε τις ιδέες μας και την δουλειά μας, και για να μπορούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Δεν είναι τυχαίο ότι η συνεργασία μας στο κομμάτι της έρευνας συνεχίζεται ανελλιπώς όλα αυτά τα χρονιά!»

Αλβέρτος Ρεβάχ
Εμπορικός Διευθυντής ΑΜΒΥΞ Α.Ε
Θεοχάρης Φιλιππόπουλος " Μία έρευνα που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην οργάνωση της αγοράς μας. "

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τα 25 χρόνια της Focus Bari στην Ελλάδα.
Πιστεύω ότι είναι μία έρευνα που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην οργάνωση της αγοράς μας, ενίσχυσε με αξιοπιστία τα εμπορικά εργαλεία των μέσων, και αναμφίβολα βοήθησε διαφημιζομένους και διαφημιστές ώστε να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις για την επένδυση των χρημάτων τους.
Εύχομαι η Focus Bari, το αξιόπιστο αυτό εργαλείο, να συνεχίσει να εξελίσσεται και τα επόμενα χρόνια προκειμένου να βοηθήσει τη διαφημιστική αγορά.

Θεοχάρης Φιλιππόπουλος

ATTICA MEDIA

Νίκος Χαραλαμπίδης " Προσθέτουν πραγματική αξία στην έρευνα που αναλαμβάνουν "
"Δουλέψαμε με την ομάδα και γρήγορα αναγνωρίσαμε την αφοσίωσή τους στο να προσθέτουν πραγματική αξία στην έρευνα που αναλαμβάνουν.
Αξιοποιούν την καινοτομία και τις κατάλληλες μεθοδολογίες, για να παραδώσουν ανάλυση αποτελεσμάτων που μπορείς να αξιοποιήσεις."

Νίκος Χαραλαμπίδης
Διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου GREENPEACE
customer-experience